Basisschool Sint-Andreas – Brugge

Lagere school

Midden in het hart van Brugge bevindt zich een groene oase voor kleuter-, lager en secundair onderwijs. Basisschool Sint-Andreas ging goed voorbereid het vernieuwingsproces in en dat zie je terug in het prachtige eindresultaat!

Met een grondige voorbereiding op de nieuwbouw en uitgebreid oefenen met een proefopstelling, was de school volledig gereed om te starten in hun nieuwe leeromgeving.

Deze warme en gezellige school beschikt over prachtige kleuterklassen, grenzend aan een open leerplein. De lagere school biedt een flexibele leeromgeving die perfect aansluit bij co-teaching en de pedagogische visie.

 

Het resultaat? Een geheel dat naadloos aansluit op de behoeften en visie van de school. Een gezellige leerplek waar zowel leerlingen als lerarenteam zich thuis voelen, een ruimte die samenwerking en leren stimuleert

Kleuters die zelf het initiatief kunnen nemen en actief aan de slag gaan met hun opgelegde doelen? Zeker weten: De Kleuterklas van de Toekomst opstelling speelt hier een belangrijke rol in en is een essentieel onderdeel van het kleuterleven op deze school

Dox, een combinatie van ervaring, vakkennis en vernieuwing!

Contacteer ons