KAZ (GO!scholengroep 20) – Zottegem

Secundaire scholen

“Lorem ipsum dolor sit amet”

Naam Voornaam Functie, Bedrijf/School, locatie

Hoe een visie op onderwijsvernieuwing een school doet groeien…

Een heerlijk project met een briefing die tot in de puntjes was voorbereid door het directieteam. Dankzij hun visie op onderwijsvernieuwing is de school enorm gegroeid in enkele jaren tijd. van 300 naar maar liefst 1000 studenten.

Planningen en vroegere investeringen maakte dat er slim moest worden omgegaan met het budget voor de inrichting van de verbouwde lokalen.

De nieuwe lokalen worden gekenmerkt door de frisse kleuren van de vloerbekleding. Door de enorme lichtinval in het gebouw en de reflectie van de warme witte muren, komen de kleuren volledig tot hun recht.

Om tot een fris & harmonieus geheel te komen met het meubilair werd er gekozen voor zitkuiten in atraciet, aangevuld met groene en oranje exemplaren die naadloos passen bij de vloer. De tafelbladen wrden dan weer voorzien van een speciale witte kleur, passend bij de muren.

In dit project gebruikten we volgende Dox-originals

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet.

De kracht van een flexibel open leercentrum

KAZ wil z’n studenten een hedendaags kader geven en de docenten stimuleren om anders te gaan lesgeven. Doordat het huidige meubilair in sommige klaslokalen nog niet vervangen kan worden, is er gekozen om een flexibel open leercentrum te creëren waar andere lesvormen al volop mogelijk zijn.

Een mooie symbiose van oud & nieuw

Het bestaande  gebouw werd ‘opengesneden’ en er werd een nieuwe vleugel tegen geplaatst. Door de slimme verwevingen en het herpositioneren van de gangpartijen kwamen er in het gebouw grote ruimtes vrij die oa. werden ingevuld met een open leercentrum.

Dox, een combinatie van ervaring, vakkennis en vernieuwing!

Contacteer ons