OLVI De Reuzenboom – Boom

Lagere scholen

“Lorem ipsum dolor sit amet”

Naam Voornaam Functie, Bedrijf/School, locatie

De Reuzenboom, de school waar elk blaadje groeit…

Een prachtige nieuwbouw met kamerhoge ramen die voor een enorm ruimtegevoel en een overvloed aan daglicht zorgen, héérlijk!

In de loop van de jaren werd, in stapjes en ter voorbereiding van de nieuwbouw, al het klasmeubilair reeds vernieuwd. Daardoor kon er nu extra gefocust worden op de flexibele inrichting voor de polyvalente ruimte.

De inrichting van deze ruimte oogt fris & harmonieus in elke opstelling. Niets doet vermoeden dat er vlot gepuzzeld kan worden met de meubelvormen en dat de opstelling zonder veel moeite volledig aangepast kan worden naargelang de geplande activiteit.

In dit project gebruikten we volgende Dox-originals

Flexibiliteit troef !

De grote zaalpartij faciliteert alle mogelijke activiteiten die men in een polyvalente omgeving maar kan dromen. Van eetzaal tot klasoverschrijdende ruimte tot wijnbar tijdens een schoolfeest,… De lijst was eindeloos én er moest snel geschakeld kunnen worden zonder extra mankracht in te schakelen. Mission accomplished !

Groen als accentkleur

De groene toetsen in de raamomlijsting zijn naar het interieur toe de enige kleuraccenten in een wit geheel. Af en toe benadrukt door de frisse grasgroene zitvlakken van banken in de gangen.

Dox, een combinatie van ervaring, vakkennis en vernieuwing!

Contacteer ons