Bouwen aan de toekomst… doe je samen.

Dox is ontmoeten… En soms groeien die ontmoetingen uit tot straffe ideeën of samenwerkingen. Partnerships waar we fier op zijn:

Partner in Education bij Thomas More.

Sinds 2018. Dox geeft bijscholingen voor Thoma More-docenten en geeft binnen het vormingscentrum Leon workshops voor directies van scholen over creatief omgaan met ruimte & omgeving. Ook
kleuterklas van de toekomst on-tour project is een resultaat van dit partnership.

AMS sustainable transformation groups

De Sustainable Transformation Group on the Circular Economy (ST Group CE) is een initiatief van de Antwerp Management School Chair in Sustainable Transformation, in samenwerking met Founding Partners BASF, Port of Antwerp, Brussels Airport en Dox. Het doel? Duurzame innovatie promoten en economische groei loskoppelen van milieu-impact.

Dox als expert bij schoolbouwformule

Schoolbouwformule organiseert thematische workshops  voor schoolbesturen en beheerders van gebouwen. Ze richten zich rechtstreeks tot alle actoren binnen de bouw of renovatie van schoolgebouwen, en willen antwoorden formuleren op de vragen naar concrete informatie. 

Kleuterklas van de toekomst ON TOUR

Sinds voorjaar 2021. Een samenwerking tussen Thomas More, basisschool Ursulinen Mechelen & Dox. Een straf verhaal van samenwerking tussen onderzoek en werkveld. Hoe aan de slag met flexibele leeropstellingen? Wat zijn de voordelen voor kleuters? Hoe stimuleert deze opstelling kleuters om zich te ontwikkelen? Lees meer over dit project

 

Klas met een hoek af in samenwerking met Lannoo Campus

Gepubliceerd in 2018. “Klas met een hoek af” werd geschreven op vraag vanuit het onderwijs. Dit boek doet nadenken over de omgeving waarin we onderwijs willen brengen. Ontdek meer over de content-methode en lees boeiende voorbeeldcases.

 

Dox, een combinatie van ervaring, vakkennis en vernieuwing!

Contacteer ons