Het is eigenlijk het liefste wat we doen: bouwen, verbouwen, veranderen, herwerken..

Wat voor onze klanten een opgave is, is voor ons (professioneel) amusement. Maar nu zijn we zelf de klant van onze interieurarchitecten en onze planningdienst… en wat voor één!

Kom binnen, zet u, en kijk hoe wij een verbouwing aanpakken... en we leggen graag uit hoe we het allemaal doen ook.

De opdracht
Verbouwen én veranderen terwijl onze winkel open blijft… en daarbij nog eens het volledige Dox-verhaal duidelijk brengen in 1 ruimte? We hebben al makkelijker opdrachten gehad… Maar het komt altijd goed, het komt altijd beter, en in dit geval komt het best!

Verbouwen is tof. Nee, geen letter te weinig… want verbouwen biedt enorme mogelijkheden. Ok. verbouwen is ook wel stof. Maar we maken het hele gebeuren vooral tof!

spannend hoog?
boren en kloppen

Enkele tips:

Ideeën

 

Maak dat de verbouwingen die je plant je beter doen aansluiten met je omgeving en jouw specifieke behoeftes. Maak dat ze “op de groei” zijn en vooral: zorg dat je een ruimte creëert waarin jij en jouw team zich thuisvoelt. 

“zich thuis voelen” is key voor productiviteit en creativiteit

 

Een projectverbouwing is een heel proces dat begint bij de behoefte aan “vernieuwing”

Realiseer je dat verbouwen ook eigenlijk het “veranderen” van je eigen realiteit is,.. en dat het dus een unieke kans is om samen met je team te groeien naar de gewenste vernieuwing / uitbreiding / verandering.

Een moeiljk vraagstuk?

Vaak zijn we geneigd om te denken in obstakels in plaats van oplossingen:

Te ingewikkeld / te weinig ruimte / onverenigbaar met de huidige situatie / te duur… Maar is dit echt zo? Ben je klaar om met andere ogen te kijken en in oplossingen te denken?

Wist je dat Dox een speciale workshop heeft uigewerkt om samen met je team een totaalbeeld te vormen van de échte behoeftes voor uw bouw- of verbouwingsproject? Deze workshop brengt alle ideeën en behoeften van het hele team op één lijn en is een perfecte eerste stap in het creatieve ontwikkelproces naar een nieuwe ruimte op uw maat.

 

Meer weten? we helpen je graag verder…